Advertisement

Bohuš Matuš Za Mlada / Bohuš Matuš a Jakub Hübner - Proč ptáci zpívají (z ... - Bohuš matuš (46) bude otcem.

Bohuš Matuš Za Mlada / Bohuš Matuš a Jakub Hübner - Proč ptáci zpívají (z ... - Bohuš matuš (46) bude otcem.. Bohušovi šel za svědka producent františek janeček a lucii bohušova kamarádka z branže monika sommerová. Studentce pražské konzervatoře je teprve šestnáct let. Pořád to spolu máme jako na líbánkách. Jsem za to vděčný a šťastný, řekl bohuš matuš, ale hned dodal, že je i dost naštvaný. Veřejnost si vždycky myslela, že zpěvák zůstane starým mládencem.

Lucinka, přítelkyně od bohuše matuše už nechce, aby ji lidé brali jako dítě. Bohuš matuš oznámil, že jeho manželka lucie musí na operaci. Zhruba za čtvrt roku se zpěvák bohuš matuš (46) stane otcem. Budoucí manželka bohuše matuše lucinka: Ve skutečnosti ale taková rozhodně není.

Bohuš Matuš prozradil jak to mají v rodině: „Lucinka ...
Bohuš Matuš prozradil jak to mají v rodině: „Lucinka ... from zivot.org
Radikálna zmena imidžu pre svadbu s lucinkou poponáhľali sa: Studentce pražské konzervatoře je teprve šestnáct let. Myslel na tátu napojeného na hadičkách! Myslím, že hodně se těší i rodiče lucinky, že budou babi a děda v mladém věku. Pořád to spolu máme jako na líbánkách. Navíc měla lidově řečeno »štěstí v neštěstí«. Mladá lucinka je pořádná divoška: Pohlaví miminka prý už znají a vybrané mají i jméno.

Mladá maminka teď svěřila, z čeho má kvůli zákroku největší strach.

To by se ale po 12. Myslím, že hodně se těší i rodiče lucinky, že budou babi a děda v mladém věku. Lucinka okomentovala chování vojtka na svatbě s matušem: Bohuš matuš je svou slabostí pro nezletilé dívky proslulý. Rátam s tým, že od lucinky možno dostanem košom! „jsem moc rád za holčičku, svěřil se bohuš matuš super.cz s tím, že už. Sportovní den pro verunku (14.07.2018) 9. 18letá lucie matušová šla nedávno kvůli bolestem břicha na vyšetření. Matušovo kontroverzní chování budí vášně, a tak jsme se zeptali věhlasného sexuologa radima uzla, co za tím vlastně je. S přítelkyní lucinkou se těší na svého prvního potomka, který se jím narodí koncem roku. Myslel na tátu napojeného na hadičkách! Bohuš matuš se na svatbu náležitě připravil. Lucie za ním měla tehdy přijít s tím, že je podle ní ten nejlepší a nejhezčí zpěvák všech dob.

Nyní prý lituje, že vojtka na svatbu zvali, protože ona ho rozhodně za kamaráda nepovažuje. Dítě mu porodí jeho nezletilá partnerka lucinka (17), což šokovalo širokou veřejnost, především tedy fanynky kdysi úspěšného zpěváka. Mladá maminka teď svěřila, z čeho má kvůli zákroku největší strach. Jejich dceru tak bude několik dní hlídat sám, pomůže mu ale babička. A když vidím ty babičky, jak si to kupují a čtou, je mi z toho do breku.

Maminka manželky Bohuše Matuše promluvila o těhotenství ...
Maminka manželky Bohuše Matuše promluvila o těhotenství ... from zivot.org
Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co vás zajímá. Svatba bohuše matuše a jeho lucie se neobešla bez humbuku. Ve skutečnosti ale taková rozhodně není. Jejich dceru tak bude několik dní hlídat sám, pomůže mu ale babička. A když vidím ty babičky, jak si to kupují a čtou, je mi z toho do breku. Jejich vztahu nikdo moc nevěřil a mnozí se jim dokonce vysmívali. Matuš totiž v minulosti měl podobně mladé partnerky, po čase je ale vyměnil za ještě mladší model! Pořád to spolu máme jako na líbánkách.

Ale možná ještě přijde, kdo ví.

Před pár dny svou lásku stvrdili. Zpěvák bohuš matuš (47) byl za svůj vztah s nezletilou lucinkou (17) odsouzen médii i některými kolegy. Bohuš matuš se na svatbu náležitě připravil. Zamilovaná dvojice už také zná pohlaví miminka, a to nyní zpěvák odtajnil. Bernsteinova mše (1995) dracula (1995, 2003, 2009) pomáda (2000) johanka z arku (2001) monte christo (2001) Myslel na tátu napojeného na hadičkách! Matušovo kontroverzní chování budí vášně, a tak jsme se zeptali věhlasného sexuologa radima uzla, co za tím vlastně je. Jejich dceru tak bude několik dní hlídat sám, pomůže mu ale babička. Jsem za to vděčný a šťastný, řekl bohuš matuš, ale hned dodal, že je i dost naštvaný. 05.02.2021 13:25 hudba veľký vekový rozdiel medzi ním a. Zhruba za čtvrt roku se zpěvák bohuš matuš (46) stane otcem. Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co vás zajímá. Vypadá jako hodná a milá slečna, i ona to ale umí doma pořádně roztočit.

Veřejnost si vždycky myslela, že zpěvák zůstane starým mládencem. Narozeniny a vše dopadlo podle představ snoubenců. Pořád to spolu máme jako na líbánkách. Myslím, že hodně se těší i rodiče lucinky, že budou babi a děda v mladém věku. Dal tak průchod spekulacím, že s ním mohla něco mít.

Bohuš Matuš | Blesk - Alexandr Malachovský
Bohuš Matuš | Blesk - Alexandr Malachovský from img.cncenter.cz
Bohuš matuš se na svatbu náležitě připravil. Navíc měla lidově řečeno »štěstí v neštěstí«. Lucinka, přítelkyně od bohuše matuše už nechce, aby ji lidé brali jako dítě. Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co vás zajímá. Zpěvák bohuš matuš (47) má za sebou náročné dny, které jeho milovaná žena musela strávit v nemocnici a podstoupila vážnou operaci břišní kýly. Studentce pražské konzervatoře je teprve šestnáct let. Bohuš matuš je svou slabostí pro nezletilé dívky proslulý. Krátko po ich veľkom dni sa však nevesta začala pasovať s nepríjemnými zdravotnými problémami.

Dvojici sa koncom minulého roka narodila dcéra natálka a o polroka neskôr si čerství rodičia povedali svoje áno.

Bohuš matuš a jeho těhotná přítelkyně lucie vyrazili na romantickou procházku na pražský petřín, něžně se tam tulili pod stromem. Radikálna zmena imidžu pre svadbu s lucinkou poponáhľali sa: Umí mě potrestat, tvrdí bohuš matuš. Bohuš matuš je svou slabostí pro nezletilé dívky proslulý. Zpěvák se svěřil s tím, kde budou s miminkem bydlet a jak na těhotenství o devětadvacet let mladší dívky reagovali její i jeho rodiče. Lucinka okomentovala chování vojtka na svatbě s matušem: Myslím, že hodně se těší i rodiče lucinky, že budou babi a děda v mladém věku. Před lety by to do něj nikdo neřekl. Rátam s tým, že od lucinky možno dostanem košom! Nervozita už nicméně trochu panuje, sám se cítím, jako bych měl vředy, vnímá zodpovědnost bohuš matuš. Mladá lucinka je pořádná divoška: Čo to so sebou porobil? Nyní prý lituje, že vojtka na svatbu zvali, protože ona ho rozhodně za kamaráda nepovažuje.

Mladá lucinka je pořádná divoška: bohuš matuš. V půlce července se bohuš matuš (47) pochlubil zprávou, že bude táta.

Posting Komentar

0 Komentar